Talks

Marta Vidal

Fecha y hora

Diumenge 18

19:30h

Reptar-se implica entrenar la capacitat d’aprendre cada dia, de tenir els ulls oberts i, potser, d’escoltar molt més que parlar. Marta Vidal entén la vida com un repte, no per competir, sinó per créixer.

Marta Vidal és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i especialitzada amb un Executive MBA a ESADE. Després d’una llarga trajectòria professional, fa aproximadament un any, assumeix la direcció general de Vallformosa, un àmbit molt diferent al de les finances però amb un gran desafiament sobre la taula: transformar el món vinícola, donar valor al territori i arribar a nous consumidors.

Malgrat que en el sector vinícola hi ha molta presència masculina, ella no ha volgut destacar o donar més valor a la seva professió pel fet de ser dona, perquè per a ella no ha suposat mai una limitació. Assumeix la seva posició amb la naturalitat que mereix i impregna l’empresa amb valors d’igualtat. També a les seves marques, que col·loquen a la dona com un individu lliure i independent que es troba al centre de la seva pròpia vida, els reptes i somnis.

Talk organitzada per Mistinguett Sparkling.

COMPRAR ENTRADES