Qui som?

White Summer és una empresa d’entreteniment i disseny amb un objectiu global, compromesa a tenir un impacte positiu en el món amb tots els elements amb els quals treballem.

Som una comunitat d’emprenedors creatius formada per dissenyadors, enginyers, estrategs, comunicadors, programadors, artistes i arquitectes que compartim unes creences i uns valors que guien les nostres accions.

Dissenyem productes, serveis, espais i organitzacions centrades en les persones. Creem espais d’oci i entreteniment, que són un punt de trobada entre les persones, la bellesa, la creació i l’expressió. La nostra finalitat és fer emocionant la vida dels nostres clients mitjançant la creació d’un espectacle únic en el seu format i contingut.

Potenciem el talent a través de la llibertat d’expressió, l’art i la vivència creativa.

White Summer és una marca pionera en el desenvolupament d’escenaris vitals, tant físics com digitals, que estableixen llaços entre els diferents grups d’interès impulsant i fomentant el talent i potencial humà a través de la llibertat d’expressió, l’art i la vivència creativa. Entenem la vida com un taller de creació i innovació d’obres, productes i serveis.