FAQs

Tot el que necessites saber
del festival White Summer
Costa Brava 2019

White Summer és un festival que combina les últimes tendències en música, arts escèniques, disseny, gastronomia i espectacles. El Festival té lloc a un espai únic de Pals.

Un ambient incomparable, activitats per a totes les edats, una cuidada selecció  de tendes efímeres, food trucks i propostes gourmet per a tots els gustos, la millor música i infinitat d’espectacles conflueixen per crear una vivència inolvidable.

White Summer Costa Brava 2019 se celebrarà ininterrompudament del 3 al 25 d’agost, de les 18:00 a la 1:00 de la matinada.

El Festival se celebra a la masia Mas Gelabert a Serres de Pals, Pals. 17256 Girona.

Sí, disposem d’aparcament gratuït de cotxes i motos per al públic del Festival.

White Summer Costa Brava disposa de les següents tipologies d’entrades:

Entrades generals: accés d’un dia al recinte del 4 al 24 d’agost. Es poden adquirir al recinte o de forma online en aquesta web.

Entrades d’inauguració i tancament: accés d’un dia al recinte el dia 3 d’agost o 25 d’agost.

Abonaments: abonaments nominals de 3 i 5 dies amb un preu especial per als visitants més fidels.

Entrades Excellence: entrades venudes pels nostres hotels afiliats. Pots consultar-ne el llistat a la pàgina “On dormir?”.

Les entrades tenen un preu de 7€ + despeses de gestió al comprar-les de forma anticipada mitjançant la nostra web. Les entrades també es poden adquirir al recinte, per un preu de 8€.

Existeixen entrades especials per a la inauguració i el tancament del festival, amb un preu de 15€ + despeses de gestió al comprar-les de forma anticipada en aquesta web. També es poden adquirir al recinte, per un preu de 18€.

Els nens de fins a 11 anys (inclosos) i les persones amb discapacitat (33%), podran accedir al recinte de forma gratuïta.

Amb la compra de la teva entrada, obtindràs un descompte del 10% en la teva primera compra realitzada a les marques que s’hagin afiliat al programa. Trobaràs un distintiu en cada una de les marques que ofereixen aquest descompte.

S’accepta el pagament amb targeta a tots els espais gestionats pel Festival, així com a la taquilla dels accessos. Al recinte del Festival no hi ha cap caixer automàtic. Els pagaments que es vulguin fer dins del recinte es podran realitzar en efectiu i mitjançant targeta segons l’establiment.

Per sortir i tornar a entrar al recinte cal demanar un segell a qualsevol dels accessos d’entrada i sortida del Festival.

No hi ha cap restricció d’edat per entrar al festival. White Summer és la cita de l’estiu on tothom hi té cabuda, dels 0 als 99 anys i més.

Els animals de companyia estan permesos. És obligatori portar bosses per tal de recollir les necessitats de l’animal. Entre tots hem de cuidar l’entorn que ens rodeja.

Els dies de pluja o vent, l’activitat prevista segueix, sempre que no hi hagi risc per als visitants o treballadors. Una vegada s’hagi accedit al recinte no es tornarà l’import de les entrades en cas d’incidències meteorològiques.

Sí, disposem de xarxa Wi-Fi gratuïta per a tots els visitants.

A White Summer disposem d’un servei d’objectes perduts. Només cal apropar-se al punt d’informació i allà t’atendran. Una altra opció és enviar un correu electrònic a info@whitesummer.es i procurarem ajudar-te.

Sí, el festival disposa de punt sanitari de primers auxilis. En cas necessari d’atenció, podràs dirigir-te al punt de informació i un membre de l’equip del Festival t’acompanyarà fins el punt de servei sanitari. També cal recordar que disposem de banys per a persones amb mobilitat reduïda.

Sí, a White Summer trobaràs quatre restaurants que admeten reserves. Podràs realitzar-les mitjançant la nostra web.

Existeixen diferents opcions gastronòmiques alternatives a les zones de restauració. Trobaràs opcions de menjar vegetarià, ecològic, sense gluten i vegà.

No, està prohibit entrar menjar i beguda al recinte. Només està permesa l’entrada de menjar per a nens i nadons.

White Summer se celebra majoritàriament en un espai exterior on es pot fumar. Està prohibit tirar burilles a la gespa. El recinte disposa de papereres i cendres habilitats.