DJ

(French Fries) Mr.K! y Ley Dj

Fecha y hora

Diumenge 11

22:30h

En temps com aquests, en els que s’espera del DJ un plus d’espectacle del que mancava fa unes dècades, reconforta topar-se amb professionals que fan de les seves sessions molt més que mers focs d’artifici. Ley DJ, al contrari que molts posers, no només domina com poques la matèria prima que maneja: també sap olfatejar el factor ambient per adaptar-se com un guant al esperit que presideix cada recinte, cada nit, cada ocasió. 

Mr.K!és un dels DJ’s referents del clubbing barcelonès. Fa catorze anys, gràcies a 2manydjs, va descobrir l’art del Mashup, un gènere que va alimentar en els seus primers anys de carrera i que el va portar a que el consideressin un dels principals exponents d’aquest gènere en el nostre país.

Per una altra banda, des de finals de 2017, organitza a la sala Apolo juntament a Ley Dj la seva pròpia festa denominada “French Fries”, a la que han acudit djs com el britànic Alex Metric (OSWLA) o Boston Bun (Ed Banger Records) i amb la que arribaran a White Summer Festival Costa Brava.

COMPRAR ENTRADES