DJ

DJ Maadraassoo

Fecha y hora

Diumenge 04

22:30h

Maadraassoo s’ha consolidat dins de la nova escena underground nocturna de Barcelona a base de ser un dels Dj´s que millor juga amb el pop i l’electrònica. Actualment és Dj resident de la sala Razzmatazz (Barcelona) i posseeix més de quinze anys d’experiència al llarg de diversos clubs, sales i discoteques d’Espanya amb acurada programació i ferma aposta per la música pop-rock i electrònica de qualitat. Per últim, també ha actuat en diversos festivals musicals.

En tots aquests anys ha pogut anar oferint sessions purament electròniques amb d’altres més indies, de més de compartir cabina amb una gran varietat d’artistes/Djs nacionals o internacionals.

La seva allargada ombra s’endinsa al Festival White Summer Costa Brava 2019 per oferir-vos una sessió amb gran il·lusió i ambició. Els seus dits ràpids tenen ganes de moure’s i desitgen que la gent  balli al compàs que ells marquen. 

Què podem esperar d’ell aquesta nit? Una sessió elegant, dotada de bona tècnica i adornada amb una excel·lent selecció musical: Grans dosis de pop i electro-shocks per a que torneu a recobrar el pols que al llarg de la setmana havíeu perdut….

Moviment, passió, “temassos”, emoció, ritme, precisió, bon rotllo: 100% garantits. 

Us ho perdreu? It’s alive!!!! It´s Maadraassoo!!!!

COMPRAR ENTRADES