Concerts White Summer Sounds

Ramon Mirabet

Fecha y hora

Dijous 06

20:30h

COMPRAR ENTRADES

Si el riu baixa amb força tens dues opcions: deixar-te emportar a un mar de dubtes o intentar remuntar a contracorrent fins arribar a la millor de les ribes. No importa les vegades que caiguis al terra, sinó les ganes i l’energia que posis a l’aixecar-te. En Ramon Mirabet sap que per molt lluny que estigui l’horitzó esperat, cap esforç suposarà una pèrdua de temps. Mai t’has de conformar amb el que un ja té, sempre s’ha de tornar a començar, sortir al carrer i enfrontar-se a nous reptes per enriquir-nos i, amb una mica de sort, per sentir-nos més alliberats.

Els nous reptes de Ramon Mirabet els podreu llegir a les seves noves cançons. Erigit com a creador, productor i espectacular intèrpret, Mirabet ens acosta a un món on l’èpica es fon amb la senzillesa, on res es queda a mitat de trajecte. 

Noves cançons amb noves sonoritats que arriben fins l’epicentre del rock, fins el mateix nucli d’aquests gens que ens fan ballar o la mateixa arrel de la tendresa. En Ramon Mirabet segueix demostrant amb “Begin Again” que la seva no és una carrera convencional, que és un home disposat a mirar el pas de la corrent des de la platja i que la seva veu segueix sense trobar rival.

“Begin Again” és un àlbum facturat amb la paciència que requereix qualsevol cosa de la que et puguis sentir satisfet. Un disc visceral fet a base de cops contra els murs del temps, de la inspiració i de la pressió. En Ramon Mirabet ha tingut clar que aquest àlbum havia de ser el millor disc que volia fer just en aquest moment i que ni ningú ni res alteraria els seus plans. Les cançons de “Begin Again” estan escrites des de l’amor, des d’aquella ràbia positiva que t’ajuda a allunyar els rancors, d’allò vist i viscut en els viatges, de les amistats correspostes i des de la convicció que tornar a començar no suposa donar ni un pas enrere.

COMPRAR ENTRADES