Concerts White Summer Sounds

Guitarricadelafuente

Fecha y hora

Dijous 13

20:30h

COMPRAR ENTRADES

Álvaro Lafuente conegut com a Guitarricadelafuente és un artista de 21 anys amb arrels aragoneses, aires de plassola andalusa i amb peus a la terreta. La seva música sorgeix de les influències del poble de la seva infància, Cuevas De Cañart, on rodejats de músics, va aprendre a estimar la veritat de les arts sonores i a percebre-les com alguna cosa amb la qual transmetre des de la “patatica”. I és a través de la “patatica” manya des d’on Guitarricadelafuente es fa fort i redueix a l’acte als seus receptors. Darrere del seu aire malgirbat, mirada i somriure perjudicial i una timidesa/humilitat esquiva, ens trobem davant d’un compositor i intèrpret únic, amb tota la dificultat de mantenir dita afirmació, després de 50 anys en els quals la humanitat semblen haver inventat tot en el terreny del pop.

Guitarricadelafuente és ànima vella, no es concep una altra explicació a una sensibilitat pròpia dels grans de la música hispanolatina. Els vells reconeixen en ell la llum d’Antonio Vega, les lletres dels clàssics llatinoamericans, i els joves, un flaix energètic que no saben classificar encara.

Sense músics, ni productors, ni arranjaments, ni discogràfiques… Guitarricadelafuente grava els seus primers temes a la seva habitació amb un micròfon de la Playstation. La producció no s’enyora; només la guitarra, veu i molta ànima despullada són suficients per rendir-se immediatament. Guirarricadelafuente encega… i ho fa a la primera escoltada. Sense adonar-te’n comences a googlejar el seu nom, a intentar saber més coses d’ell… fins fa poc no hi havia molt a trobar, només unes maquetes i una súplica desesperada d’entrades per a shows exhaurits.

COMPRAR ENTRADES