Concerts White Summer Sounds

Carlos Sadness

Fecha y hora

Dissabte 08

20:30h

COMPRAR ENTRADES

El barcelonès Carlos Sadness s’ha autopropulsat a base d’originalitat més enllà de les fronteres nacionals, trencant rècords de venda d’entrades al seu pas.

La poesia de les lletres de les seves cançons que tan bé combinen amb la seva música liderada per l’ukulele (el seu instrument bandera) li han llaurat una host de seguidors que elevin les seves xifres de reproduccions a Spotify fins a l’infinit i més enllà.

El seu creixement, tant aquí com a Llatinoamèrica, gràcies al seu últim àlbum Diferentes Tipos de Luz ha sigut exponencial: ara com ara acumula més d’1,4 milions d’oients mensuals a Spotify i més de 10 senzills que superen els 5 milions d’escoltes.

El fenomen Distintos Tipos de Luz no deixa indiferent a ningú. Així és que l’Academia Latina de la Grabación li va atorgar el Latin Grammy a Millor Disseny d’Empaquetatge que va realitzar ell mateix.

Aloha“, el seu últim senzill, dóna el tret de sortida al disc que Carlos Sadness somia per a aquest 2020. Una nova aventura que promet grans presentacions en directe i que va començar com un viatge compartit amb Bomba Estéreo a l’agitada ciutat portuària de Santa Marta.

I a més… té pelazo!

COMPRAR ENTRADES