Concerts

DJ Coco

Fecha y hora

Dissabte 24

22:30h

Mentre a la ràdio fórmula convivien coses com Laura Pausini amb REM o Guns n Roses, Abel Suárez era part dels primers passos d’una avantguarda musical anomenada Nitsa.

Des d’aquest 1994 amb els ulls posats a la pista de ball i en primera línia de sortida. Al llarg d’aquests anys la llista d’eminències que han compartit cabina amb Dj Coco és llarguíssima però per nomenar alguns podríem dir: Erol Alkan, 2manydjs, Dimitri from Paris, Justice, Ian Pooley o Le Hammond Inferno.

La llista és variada dins del que és l’espectre de la música de ball però potser el denominador comú d’aquests artistes podria ser la importància de les melodies, una constant que es repeteix en les sessions de Coco i que s’accentua en una de les dates de l’any; el tancament del Primavera Sound.

Una de les sessions especials de l’any on Dj Coco treu a la llum aquest art de captador de hits amb essència pop. Podent trobar temes de house clàssic, temes amb presència de guitarra tant pel vessant disc com per el rock, hits atemporals o versions recientísimos d’electrònica.

Un setlist amb capacitat per moure a una pista de ball de 10.000 persones amb gustos d’un rang molt obert.

DJ COCO es pot emmarcar en 3 vessants molt clares; VISIÓ DE PISTA, adobada en els seus anys d’experiència. CAPACITAT D’IDENTIFICAR HITS al marge de les obvietats.

I a conseqüència dels seus anys de treball, del seu criteri i de la seva pròpia autoexigència com a professional del sector: QUALITAT. Aquestes tres arestes obertament focalitzades en una cosa: EL BALL.

COMPRAR ENTRADES