Activitats

Surfset & Urban Yoga

Fecha y hora

Dimarts 20

20:00h

Classe d’entrenament amb taules de Surfset Fitness + classe d’Urban Yoga per a baixar revolucions, by URH Hotels

Una taula de surf inestable. Una estoreta de ioga esperant-te. Dos instructors altament qualificats amb una àmplia experiència en masterclasses. Moltes ganes de fer-te entrenar, divertir-te i després relaxar-te. Ho poses tot a una coctelera de White Summer i URH Hotels… I apareix la sessió Surfset & Urban Yoga. No és només un entrenament. No practicaràs només ioga. És una experiència per burlar els límits del teu equilibri i concentració. El conjunt perfecte per treballar de fora cap a dins.

Coneix als professors:

Ainània Tècul (@ainania_yoga) és professora de ioga, biòloga i life coach. És una entusiasta de la vida al costat del mar i amb esperit rebel. A les seves classes trobaràs diversitat, creativitat i tocs d’humor. Ella anomena el seu estil ‘Urban Yoga’, on barreja ensenyaments de coaching per transformar el nostre dia a dia i un ioga dinàmic sempre amb un punt de vista anatòmic. Flueix amb ella i deixa’t guiar. Va ser pionera a portar la pràctica del SupYoga a la Costa Brava i ara dirigeix la seva escola de classes i formacions de Stand Up Paddle Yoga®.

David Domínguez (@david.dominguez_surf) és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (col. 52575), instructor de surf i CEO de Surfset Spain. Porta 15 anys al sector del fitness i és un enamorat del surf, per aquest motiu afegeix als seus entrenaments el Surfset dissenyat per entrenaments en sec de surfistes. Actiu i inquiet, sempre amb un somriure a la cara, capaç de treure el millor de tu (i el pitjor: que suïs totes les toxines que puguis).

PLACES: 20 persones Surfset + 40 persones Yoga
L’activitat es realitza completa, amb surfset i ioga. Quan s’omplin les 20 places podràs unir-te al ioga després, i estaràs en llista d’espera per a la primera part.
Per poder participar a l’activitat, s’ha de fer una reserva prèvia enviant un correu electrònic a: ainaniayoga@gmail.com o doam.da@gmail.com.

REQUISITS: Disposem de taules de surfset i estoretes de ioga. Recomanem a tots els assistents portar roba còmode, aigua i una tovallola.

COMPRAR ENTRADES