Activitats

Obre el teu cor amb Wanderlust

Fecha y hora

Dilluns 12

19:00h

Vinyasa Yoga + Joc Teatral amb Wanderlust

Començarem amb una meditació per connectar amb el moment present seguida d’una classe de ioga centrada en l’obertura de malucs i de cor guiada per la nostra ambaixadora Silvia Zayas. També treballarem l’equilibri entre força i flexibilitat deixant espai per a la introspecció.

Continuarem amb una relaxació guiada i això ens porta al final, on Paula Cifuentes, la nostra professora d’expressió i jocs teatrals, proposarà 2 jocs d’atenció, cohesió grupal, confiança i alliberament emocional per a finalitzar l’experiència connectant en grup tots els assistents des del joc i les rialles.

Coneix a les professores:

Silvia Zayas (@sil.masqyoga) Nascuda a Barcelona i diplomada en Ciències Empresarials. Un viatge a l’Índia la va marcar i va tornar diferent i amb ganes de saber més sobre el ioga, avui dia el seu estil de vida. Després de 5 anys de pràctica, es forma com a professora de ioga (200h) en Mandiram en l’estil Vinyasa. La Sílvia connectarà amb tu a través del moviment i del cor, enfocant-se en l’harmonia i la pau interior. Les seves classes estan dissenyades per crear força i flexibilitat. Els seus relaxacions guiades empoderen l’alliberament dels bloquejos i el benestar.

Paula Cifuentes (@paula_cifuentesb) Colombo-espanyola, comunicadora audiovisual, actriu i cantant i cofundadora de Tàndem Studio a Barcelona. Des de molt nena inquieta per l’expressió, es forma en Comunicació Audiovisual i Teatre Musical. Després d’anys d’experiència en mitjans i com a actriu, crea el seu propi mètode on treballa amb grups o persones les seves habilitats comunicatives per mitjà de jocs teatrals per a l’alliberament de veu, el maneig del cos i l’expressió de les emocions. Les rialles estan assegurades.

PLACES: 40 persones (majors de 13 anys)

REQUISITS: Cada assistent ha de portar la seva pròpia estoreta.

COMPRAR ENTRADES